Εναλλαγή Πλοήγησης
MENU
Το καλάθι μου
Κλείσιμο
  • Μενού

AEM V2 Diesel Water/Methanol Injection Kit Internal Map (No Tank)

No Tank Included
BARCODE
840879022679
569,00 €
Σε απόθεμα
SKU
30-3303
Η καλωδίωση στο AEM’s Boost Dependent Water/Methanol Injection σετ τερματίζεται με έναν συνδετήρα θετικού κλειδώματος στο ένα άκρο και έχει χρωματικό κώδικα στα καλώδια για να διευκολύνει την εγκατάσταση. Τόσο τα καλώδια της τροφοδοσίας και της γείωσης της αντλίας περιλαμβάνονται στη δέσμη η οποία απλοποιεί τη διαδικασία καλωδίωσης και εξαλείφει κάθε πιθανότητα ενεργοποίησης της αντλίας κατά λάθος από ένα βραχυκύκλωμα στο σύστημα. Ένα επιπλέον καλώδιο περιλαμβάνεται για την προσθήκη ενός προαιρετικού on / off σωληνοειδούς για να σταματήσει τη ροή υγρού όταν το σύστημα είναι ανενεργό.
Next Shipping in International:

2

1

:

0

9

Hours
Minutes
V2 Σύστημα Ψεκασμού Νερού/Mεθανόλης με Εσωτερικό Χάρτη (Δεν περιλαμβάνει το δοχείο)Το σύστημα ψεκασμού Νερού/μεθανόλης (WMI) μειώνει την θερμοκρασία της εισαγωγής αέρα και ενισχύει την αποτελεσματικότητα την καύσης σχετικά σε turbo Diesel κινητήρες, με αποτέλεσμα να προσφέρουν περισσότερη δύναμη με λιγότερη προσπάθεια.
AEM_30-3300_3
 

V2 Σύστημα Ψεκασμού Νερού/Mεθανόλης με Εσωτερικό Χάρτη (Δεν περιλαμβάνει το δοχείο)

 

Το σύστημα ψεκασμού Νερού/μεθανόλης (WMI) μειώνει την θερμοκρασία της εισαγωγής αέρα και ενισχύει την αποτελεσματικότητα την καύσης σχετικά σε turbo Diesel κινητήρες, με αποτέλεσμα να προσφέρουν περισσότερη δύναμη με λιγότερη προσπάθεια. Επίσης, το σύστημα ψεκασμού νερού/μεθανόλης προσφέρει μια σειρά από οφέλη που προωθούν την μακροζωία του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης την μείωση του άνθρακα που έχει απομείνει στο σύστημα εξάτμισης (EGR). To σύστημα ψεκασμού της AEM για turbo Diesel φορτηγά και αυτοκίνητα SUV χρησιμοποιούν το πιο αποτελεσματικό λογισμικό με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Η AEM προσφέρει ένα κιτ ψεκασμού Νερού/Mεθανόλης με controller (PN 30-3303) για κινητήρες Diesel που έχει εγκατεστημένο ένα αισθητήρα MAP (έως 40 PSI) με ένα διαμοφωμένο σωλήνα και μπεκ για να εξασφαλιστεί η σωστή ποσότητα στον ψεκσσμό νερού/μεθανόλης σε όλη την διάρκεια της ισχύς του κινητήρα. Οι μηχανικοί της AEM πρόσφεραν αρκετό διάστημα από τον χρόνο τους για την ανάπτυξη της στρατηγικής στον έλεγχο της ροής του ψεκασμού HD νερού/μεθανόλης για πιο γραμμική απόδοση της ροής. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση της ροής στο ψεκασμό νερό/μεθανόλης ταιριάζει καλύτερα σε κάθε ανάγκη του κινητήρα η οποία βελτιώνει την ψύξη του αέρα και μειώνει τα EGTs.

Η νέα σχεδίαση του HD controller διαθέτει μεγάλα,ανθεκτικά και ρυθμιζόμενα κουμπιά για να ρυθμίσετε την ακριβή έναρξη και την πλήρη ενεργοποίηση, με οθόνη LED για κάθε κατάσταση και κουμπιά δοκιμής για πρόσθετη αντίσταση. Το βύσμα είναι ενσωματωμένο στον HD controller γαι την καλύτερη σύνδεση και ασφάλεια της καλωδίωσης. Η πίεση του HD controller διαθέτει ένα διαμορφωμένο μπεκ, σωλήνα για έως 40 PSI και μια θρυλική καλωδίωση στο μέρος του.

Οι καλωδιώσεις ΑΕΜ για το κιτ ψεκασμού νερού/μεθανόλης διαθέτουν ένα ασφαλές κύκλωμα κλειδώματος στο ένα άκρο και χρωματικό κώδικα για να διευκολύνη την εγκατάσταση. Τόσο η ενέργεια όσο και η γείωση της αντλίας περιλαμβάνονται στην πλεξούδα που απλοποιεί την διαδικασία της καλωδίωσης και εξαλείφει κάθε πιθανότητα λάθους ενεργοποίησης της αντλίας από ένα βραχυκύκλωμα του συστήματος. Ακόμη περιλαμβάνεται ένα καλώδιο για να προσθέσετε μια βαλβίδα on/off για να σταματήσετε την ροή όσο το σύστημα είναι ανενεργό.

 
  • Ο ρυθμιστής πίεσης διαθέτει ένα αισθητήρα MAP με μεγάλα, ρυθμιζόμενα κουμπιά, ενσωματωμένο βύσμα για την σύνδεση με την καλωδίωση με ασφάλεια, και καλύπτεται η οθόνη ένδειξης λόγω της αυξημένης αντίστασης
  • Η καλωδίωση συνδέετε με ένα θετικό κλείδωμα για να διευκολύνει την εγκατάσταση , την δύναμη και τα καλώδια αντίστασης της αντλίας και έξτρα καλώδιο για προαιρετική on/off ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα
  • “Ασφάλεια στην πίεση κάτω από όλες τις συνθήκες
  • Η αντλία νερού/μεθανόλης προσφέρει ήσυχη και ομαλή λειτουργία. Διαθέτει στιβαρή κατασκευή με ένα αναπόσπαστο σωλήνα, ασφάλειες EPDM και ένα διάφραγμα Santoprene για να παρέχει σταθερή και αξιόπιστη παροχή στην ροή
  • Δύο εναλλάξιμα ακροφύσια ψεκασμού για να καλύψει όλα τα επίπεδα (250cc/min, 500 cc/min & 1,000cc/min)
  • Κωδικός της AEM 30-3301 περιλαμβάνει ρυθμιστή με ενσωματωμένο αισθητήρα 40-PSI MAP και δοχείο χωρητικότητας 5 γαλονίων)
  • Περιλαμβάνονται 609cm από Nylon για τον σωλήνα ψεκασμού
  • Οθόνη LED με φως για τη κατάσταση του συστήματος και την προειδοποίηση χαμηλής στάθμης του υγρού
 

Σημαντική ανακοίνωση όσον αφορά την ασφάλεια από την μεθανόλη

 

Η AEM συνιστά στους χρήστες να μην υπερβαίνουν το 50% μεθανόλης κατά την χρήση οποιουδήποτε συστήματος AEM Νερού/Μεθανόλης.

Όλα τα συστήματα ψεκασμού Νερού/Μεθανόλης και τα υλικά που διαθέτει (αντλία, σωληνώσεις, εξαρτήματα, φίλτρο, αισθητήρα ροής και ακροφύσια) είναι 100% χημικά συμβατά με την μεθανόλη. Επίσης, για λόγους ασφαλείας συνιστούμε στους χρήστες ποτέ να μην χρησιμοποιούν περισσότερο από 50% ποσότητα μεθανόλης.

Η μεθανόλή είναι ένα τοξικό και ένα εξαιρετικά εύφλεκτο χημικό. Η 100% καθαρή Μεθανόλη αναφλέγεται πολύ εύκολα. Η Μεθανόλη μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα ακόμα και σε μικρές ποσότητες μπορεί να προκαλέσει τύφλωση ή ακόμα και τον θάνατο. Χρησιμοποιώντας αυτό το υγρό σε υψηλές πιέσεις , χωρίς αραίωση σε ένα περιβάλλον κάτω από το καπό είναι πολύ ανασφαλείς.

 
DOWNLOAD THE MANUAL HERE