Εναλλαγή Πλοήγησης
MENU
Το καλάθι μου
Κλείσιμο
 • Μενού

AEM V2 5 Gallon Diesel Water/Methanol Injection Kit Multi Input

5 Gallon Tank/19 Liters Tank
BARCODE
840879022761
617,00 €
Σε απόθεμα
SKU
30-3351
Το ΑΕΜ PN30-3351 HD Diesel νερού / μεθανόλης συστημα έγχυσης περιλαμβάνει μία δεξαμενή χαμηλού προφίλ χωρητικότητας 5 γαλονιών με υψηλής τεχνολογίας δείκτη ένδειξης χαμηλής στάθμης του υγρού, ένα συνδετήρα θετικής ασφάλισης, χρωματικά όμοια καλώδια με την καλωδίωση και διαφράγματα για να μειωθεί η κακομεταχείριση των υγρών.
Next Shipping in International:

2

3

:

3

1

Hours
Minutes
V2 Πολλαπλών Εισόδων Ψεκασμού Νερού/Μεθανόλης 5 Γαλoνίων σε Diesel ΚινητήρεςΣε εφαρμογές turbo Diesel, τα συστήματα ψεκασμού νερού/μεθανόλης μειώνουν την θερμοκρασία του εισαγόμενου αέρα και ενισχύει την καλύτερη καύση η οποία επιτρέπει στον κινητήρα να παραδώσει περισσότερη δύναμη με λιγότερη προσπάθεια.

V2 Πολλαπλών Εισόδων Ψεκασμού Νερού/Μεθανόλης με Δοχείο 5 Γαλoνίων σε Diesel Κινητήρες

 

Σε εφαρμογές turbo Diesel, τα συστήματα ψεκασμού νερού/μεθανόλης μειώνουν την θερμοκρασία του εισαγόμενου αέρα και ενισχύει την καλύτερη καύση η οποία επιτρέπει στον κινητήρα να παραδώσει περισσότερη δύναμη με λιγότερη προσπάθεια. Επίσης, προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που προωθούν στην μακροζωία του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης την μείωση του άνθρακα που έχει απομείνει στο σύστημα της εξάτμισης ενός Diesel κινητήρα.

Το κιτ Μεθανόλης της AEM Πολλαπλών Εισόδων με κωδικό προϊόντος PN:30-3351 επιτρέπει στους χρήστες το εγκαταστήσουν σε turbo Diesels (πάνω από 40 PSI) χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό αισθητήρα MAP. Ο ρυθμιστής πολλαπλού εισόδου λειτουργεί με μια εξωτερική τάση 0-5v που βασίζεται στον εξωτερικό αισθητήρα MAP, με συχνότητα που βασίζεται στην είσοδο του μπεκ (IDC), την μάζα ή μια τάση 0-5v για να εξασφαλιστεί η σωστή ποσότητα ψεκασμού νερού/μεθανόλης σε όλα τα σημεία κατά μήκος της καμπύλης ισχύος του κινητήρα. Οι μηχανικοί της ΑΕΜ πέρασαν αρκετό καιρό για την ανάπτυξη της στρατηγικής ελέγχου της ροής HD νερού/μεθανόλης για πιο γραμμική απόδοση της. Αυτό σημαίνει βελτίωση της ψύξης του αέρα και μείωση του EGTs.

Ο ρυθμιστής HD διαθέτει δύο μεγάλα, κυκλικά ποτενσιόμετρα για να μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα την ακριβή έναρξη και ενεργοποιήση του ψεκασμού Nερού/Mεθανόλης, με δύο λάμπες κατάστασης LED και κουμπιά δοκιμής για πρόσθετη αντοχή. Το βύσμα είναι ενσωματωμένο στο περίβλημα του ρυθμιστή για σύνδεση με την επανασχεδιασμένη καλωδίωση του. Το περίβλημα του ρυθμιστή είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει στην πίεση και να συνδέετε με μια καλωδίωση στο πίσω μέρος, με ασφάλεια και ειδικές βάσης εγκατάστασης.

Η καλωδίωση για τα κιτ Νερού/Μεθανόλης της ΑΕΜ συνδέονται με θετικό βύσμα στο ένα άκρο και στο άλλο άκρο χρωματιστά καλώδια για πιο εύκολη εγκατάσταση. Το καλώδιο γείωσης όπως και το καλώδιο ρεύματος είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση για να εξαλείψει κάθε πιθανότητα λάθους ενεργοποίησης από ένα βραχυκύκλωμα. Ακόμα περιλαμβάνει ένα καλώδιο για την προσθήκη ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδα on/off για να σταματήσει την ροή όταν το σύστημα είναι ανενεργό.

Το κιτ ψεκασμού Νερού/Mεθανόλης HD Diesel της AEM με κωδικό PΝ:30-3351 περιλαμβάνει ένα δοχείο χαμηλού προφίλ 5 γαλονίων με δείκτη χαμηλού επιπέδου υγρού, ένα θετικό βύσμα ασφάλισης, χρωματικός κώδικας στην καλωδίωση για εύκολη εγκατάσταση και βάση για του κραδασμούς του υγρού.

 
 • Πολλαπλή-Είσοδο, 0-5v ρυθμιστή για χρήση με εξωτερικό αισθητήρα MAP για turbo Diesels που δουλεύουν πάνω από 40 PSI πίεση ήνα προγραμματιστεί μέσω MAF/IDC
 • Πολλαπλή-Είσοδο διαθέτει μεγάλα κουμπιά ρύθμισης, ολοκληρωμένο βύσμα για σύνδεση με την καλωδίωση, ολοκληρωμένο φις, λυχνία LED κατάστασης και κουμπιά ελέγχου και βάσης στερέωσης
 • Η καλωδίωση διαθέτει χρωματικό κώδικα με θετικό κλείδωμα ασφαλείας στο ένα άκρο για να διευκολύνει την εγκατάσταση, καλώδια για την γείωση και παροχή ρεύματος της αντλίας και επιπλέον καλώδιο με προαιρετικό on/off για ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα υγρού
 • Περιλαμβάνει έξοδο για όργανο “Boost Safe” failsafe)
 • Internally-bypassed water/methanol injection pump does not cycle on an off and provides quiet, smooth operation. It features robust construction including integral hose fittings, EPDM seals and a Santoprene diaphragm that provides consistent and reliable fluid delivery
 • Αλουμινένια ενσωματωμένη βαλβίδα ελέγχου
 • Τρία εναλλάξιμα ακροφύσια ψεκασμού για να καλύψει τα επίπεδα HP (250cc/min, 500 cc/min & 1,000cc/min)
 • Δοχείο 5 γαλονίων με τεχνολογία αναπόσπαστου αγώγιμου αισθητήρα χαμηλής στάθμης με θετικό κλείδωμα
 • 20 feet σωλήνα από υλικό Nylon για το ψεκασμό (περιλαμβάνεται)
 • Ενδεικτική λειχνία λειτουργίας και χαμηλής στάθμης LED για το ταμπλό
 

Σημαντική ανακοίνωση όσον αφορά την ασφάλεια από την μεθανόλη

 

Η AEM συνιστά στους χρήστες να μην υπερβαίνουν το 50% μεθανόλης κατά την χρήση οποιουδήποτε συστήματος AEM Νερού/Μεθανόλης.

Όλα τα συστήματα ψεκασμού Νερού/Μεθανόλης και τα υλικά που διαθέτει (αντλία, σωληνώσεις, εξαρτήματα, φίλτρο, αισθητήρα ροής και ακροφύσια) είναι 100% χημικά συμβατά με την μεθανόλη. Επίσης, για λόγους ασφαλείας συνιστούμε στους χρήστες ποτέ να μην χρησιμοποιούν περισσότερο από 50% ποσότητα μεθανόλης.

Η μεθανόλή είναι ένα τοξικό και ένα εξαιρετικά εύφλεκτο χημικό. Η 100% καθαρή Μεθανόλη αναφλέγεται πολύ εύκολα. Η Μεθανόλη μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα ακόμα και σε μικρές ποσότητες μπορεί να προκαλέσει τύφλωση ή ακόμα και τον θάνατο. Χρησιμοποιώντας αυτό το υγρό σε υψηλές πιέσεις , χωρίς αραίωση σε ένα περιβάλλον κάτω από το καπό είναι πολύ ανασφαλείς.

 
DOWNLOAD THE MANUAL HERE