Εναλλαγή Πλοήγησης
MENU
Το καλάθι μου
Κλείσιμο
  • Μενού

Sprint Booster Version 3 σχεδιασμένο για Maybach

Βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού προσφέροντας άμεση επιτάχυνση χωρίς καθυστέρηση
BARCODE
5212020811275
209,00 €
Σε απόθεμα
SKU
BLK-MAYV3

Το Sprint booster για το Maybach έρχεται να καλύψει το πρόβλημα της μειωμένης απόκρισης του γκαζιού των αυτοκινήτων, που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης, δίνοντας άμεση απόκριση στις εντολές του ποδιού του οδηγού.Ο σχεδιασμός του Sprint Booster επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του (plug n play) , μη επεμβαίνοντας στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου (κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU), σύστημα ψεκασμού , can bas , abs…κλπ).

Next Shipping in International:

2

3

:

2

1

Hours
Minutes

To Sprint Booster είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που παρεμβάλλεται μεταξύ του πεντάλ γκαζιού (throttle position sensor) και της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU) και αφορά όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του γκαζιού.

TI EINAI TO SPRINT BOOSTER

Το Sprint Booster είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που παρεμβάλλεται μεταξύ του πεντάλ γκαζιού (APP- accelerator position sensor) και της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU) και αφορά όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του γκαζιού.

Η εφαρμογή αυτή του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ).

Το Sprint Booster έρχεται να καλύψει το πρόβλημα της μειωμένης απόκρισης του γκαζιού των αυτοκινήτων, που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης, δίνοντας άμεση απόκριση στις εντολές του ποδιού του οδηγού. Ο σχεδιασμός του Sprint Booster επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του (plug n play) , μη επεμβαίνοντας στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου (κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU), σύστημα ψεκασμού , can bas , abs…κλπ)

Πως Λειτουργεί

Στα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας, η εντολή της επιτάχυνσης δεν μεταδίδεται με την παραδοσιακή ντίζα, αλλά μέσω ενός ποτενσιόμετρου το οποίο μεταφέρει την εντολή από το πόδι του οδηγού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ηλεκτρονικό γκάζι).

Η συσκευή του Sprint Booster κατά την λειτουργία της πραγματοποιεί μετρήσεις και ταυτόχρονα μετατρέπει τα σήματα που προέρχονται από το ποτενσιόμετρο γκαζιού σχεδόν όλων των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Η ψηφιακή επεξεργασία των σημάτων του ποτενσιόμετρου γκαζιού, μέσω του κατάλληλου λογισμικού, έχει ως αποτέλεσμα την μεταβίβαση στην μονάδα ελέγχου νέων τροποποιημένων σημάτων που μειώνουν τον χρόνο της απόκρισης του γκαζιού, με τελικό αποτέλεσμα την επίτευξη καλύτερης επιτάχυνσης των οχημάτων

Που τοποθετείται

Η συσκευή παρεμβάλλεται μεταξύ του πεντάλ γκαζιού (APP- accelerator position sensor) και της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU).

Ο σχεδιασμός της συσκευής επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση της σε όλα τα μοντέλα με απλό τρόπο χωρίς να απαιτείται η οποιαδήποτε επέμβαση στα κυκλώματα του αυτοκινήτου ( δεν επηρεάζεται η λειτουργία των κυκλωμάτων του αυτοκινήτου πχ σύστημα ψεκασμού, ανάφλεξης, σύστημα ABS κλπ)

Η τοποθέτηση του Sprint Booster στο αυτοκίνητο σας είναι υπόθεση λίγων λεπτών.

Αποτελέσματα

  • Ο κινητήρας αποκρίνεται γρηγορότερα στις εντολές του πεντάλ.
  • Στο άφημα και στο πάτημα του γκαζιού στις χαμηλές στροφές λειτουργίας του, ο κινητήρας αποκρίνεται στο μισό περίπου χρόνο απ' ότι πριν.
  • Επιταχύνοντας με επιλεγμένη την 3η ή 4η ταχύτητα στο κιβώτιο και κρατώντας τον κινητήρα στη μεσαία περιοχή στροφών, η καθυστέρηση στην απόκριση έχει σχεδόν εξαλειφθεί.
  • Το Sprint Booster βοηθά πολύ στις αλλαγές ταχυτήτων και στις προσπεράσεις, και κάνει το αυτοκίνητο ασφαλέστερο και πιο διασκεδαστικό!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Acceleration

3 Λειτουργίες επιτάχυνσης

Το Sprint Booster παρέχεται με 3 λειτουργίες Επιτάχυνσης/προεπιλογές (SPORT / RACE / OFF).

Λειτουργία OFF  - Το Sprint Booster είναι απενεργοποιημένο. Η απόκριση του αυτοκινήτου έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το LED του διακόπτη Επιλογέα είναι σβηστό.

Λειτουργία SPORT - Το Sprint Booster παρέχει βελτιωμένη απόκριση έως και 30%. Το LED του διακόπτη επιλογέα στη λειτουργία SPORT είναι Πράσινο.

Λειτουργία RACE  - Το Sprint Booster παρέχει βελτιωμένη απόκριση έως και 60%. Το LED του διακόπτη επιλογέα στη λειτουργία RACE είναι Κόκκινο.

Acceleration Programs

36 Προγράμματα Επιτάχυνσης

Κάθε λειτουργία (SPORT - RACE) παρέχεται με 9 σκάλες / προγράμματα έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στον τρόπο οδήγησής του (18 προγράμματα συνολικά).

Αυτό επιτρέπει στον οδηγό την δυνατότητα μικρορύθμισης κάθε λειτουργίας (SPORT - RACE) σύμφωνα με τις ανάγκες του επιλέγοντας ένα από τα 9 διαφορετικά προγράμματα κάθε λειτουργίας.

Μπορείτε να επιλέξετε 1-9 στη λειτουργία SPORT (Πράσινο φως) και 1-9 στη λειτουργία RACE (Κόκκινο φως) .

Μεταξύ κάθε προγράμματος η μεταβολή στην επιτάχυνση είναι 3-6 % παρέχοντας την δυνατότητα λεπτομερούς μικρορύθμισης σε κάθε λειτουργία.

Pedal Lock - Valet Mode

Λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ (PEDAL LOCK)

Η λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ παρέχει έξτρα προστασία κατά της μη-εξουσιοδοτημένης χρήσης του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να απενεργοποιήσει την δυνατότητα επιτάχυνσης του οχήματος μέσω ενός 3ψήφιου κωδικού PIN όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας PEDAL LOCK απενεργοποιείται η δυνατότητα επιτάχυνσης του αυτοκινήτου οπου ακόμα και αν κάποιος εκκινήσει τον κινητήρα με το κλειδί του αυτοκινήτου, ο κινητήρας θα παραμείνει στο ρελαντί με το πάτημα του γκαζιού, .

Λειτουργία VALET

Η λειτουργία Valet περιορίζει την επιτάχυνση του οχήματος κατά 55% - 65% - 75% (παρέχεται με 3 επιλέξιμα επίπεδα). Ενεργοποιείται/απενεργοποιείται μέσω 3ψήφιου κωδικού PIN.

Περιορίζοντας την επιτάχυνση θα υπάρξει σημαντική μείωση στην απόδοση του οχήματος (Ισχύς και Ροπή).

Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε και να περιορίζετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας όταν αφήνετε το αυτοκίνητο σας σε κάποιο Parking (Valet Parking).

Transmission

Επιλογή τύπου κιβωτίου ταχυτήτων

Οι λειτουργίες και τα προγράμματα του Sprint Booster είναι ειδικά προγραμματισμένα για κάθε διαφορετικό τύπο κιβωτίου ταχυτήτων για καλύτερη απόδοση.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τον τύπο κιβωτίου ταχυτήτων του οχήματος του (χειροκίνητο - αυτόματο) μέσω ενός μικρού διακόπτη που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής.

Το Sprint Booster θα ρυθμίσει αυτόματα τα προγράμματα σύμφωνα με αυτή την επιλογή.

Η συσκευή έχει συνολικά 36 προγράμματα (18 για χειροκίνητο κιβώτιο & 18 για αυτόματο).

Compact Design

Κόμπακτ μέγεθος / νέο design

Το μικρό μέγεθος του διακόπτη επιλογής επιτρέπει την τοποθέτηση του σε οποιοδήποτε μέρος του ταμπλό του αυτοκινήτου ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Το Sprint Booster επίσης παρέχει την δυνατότητα στον οδηγό είτε να μην κάνει καθόλου χρήση του διακόπτη επιλογής  (όπου σ' αυτή την περίπτωση η συσκευή θα λειτουργεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις -RACE-5-AUTO) , είτε να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί και να τον αποσυνδέσει από την συσκευή (σ' αυτή την περίπτωση η συσκευή θα κρατήσει τις τελευταίες ρυθμίσεις του οδηγού στη μνήμη).

Compact Design

SPRINT BOOSTER: Τοποθέτηση

Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε το Sprint Booster στο αυτοκίνητο σας.:

1. Επιλέξτε τον τύπο κιβωτίου ταχυτήτων
Step 1
2. Σύνδέστε τον διακόπτη επιλογής στο Sprint Booster
Step 2
3. Σβήστε τον κινητήρα, αφαιρέστε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και περιμένετε 10 λεπτά πριν εγκαταστήσετε το Sprint Booster. Κατά το διάστημα αυτό, το όχημα ελέγχει μέσω του συστήματος CAN bus όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου
Step 3
4. Εντοπίστε την εργοστασιακή φίσα στο πεντάλ γκαζιού


Step 4
5. Αφαιρέστε την εργοστασιακή φίσα από το πεντάλ γκαζιού και κουμπώστε το Sprint Booster ανάμεσα στο πεντάλ και την εργοστασιακή φίσα
Step 5
6. Τοποθετήστε τον διακόπτη επιλογής σε οποιοδήποτε μέρος του ταμπλό σας εξυπηρετεί , με την χρήση της παρεχόμενης ταινίας διπλής όψεως
Step 6
DOWNLOAD THE MANUAL HERE