Εναλλαγή Πλοήγησης
MENU
Το καλάθι μου
Κλείσιμο
  • Μενού

Για κάθε εταιρεία το ανθρώπινο δυναμικό της πρέπει να αποτελεί την κινητήριο δύναμη της. Ειδικότερα όταν έχει καταφέρει όλοι να είναι εναρμονισμένοι, με τους ίδιους στόχους, την ίδια πελατοκεντρική κουλτούρα, αλλά και τις ίδιες αρχές και αξίες.

Εμείς στην Racedom, προσπαθούμε μέσα από την καθημερινή μας λειτουργία να αλλάξουμε τον τρόπο, τη νοοτροπία και τη στάση με την οποία συνήθως οι άνθρωποι βιώνουν την εργασία τους. Επιδιώκουμε να την αντιμετωπίζουν, ως μία διαδικασία απόκτησης εμπειριών, ευκαιριών και κοινωνικοποίησης, μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με συναδέλφους, πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες.

  • Το όραμα και οι αξίες μας, μας θωρακίζουν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στους πελάτες και τους προμηθευτές μας.
  • Διαθέτουμε οργανωτικές δομές και συστήματα που διέπουν την εταιρεία σε όλο της το εύρος.
  • Κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας.

Μαζί μας οι άνθρωποι επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και έχουν την ευκαιρία να αναπτύσσουν γνώσεις και ικανότητες μέσα από μία συνεχή εκπαίδευση. Στα πλαίσια της διαρκούς μας ανάπτυξης προσφέρουμε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να γίνουν μέλη της οικογένειας Racedom και να εξελιχθούν μαζί μας. Ενημερωθείτε για τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να απασχοληθείτε κάνοντας το πρώτο σας βήμα στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα χειριστούμε το Βιογραφικό σας Σημείωμα με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Εφόσον το Βιογραφικό σας πληροί τις προϋποθέσεις για κάποια διαθέσιμη θέση εργασίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση. Σε κάθε περίπτωση, το Βιογραφικό σας Σημείωμα θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του γραφείου μας .Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της Racedom, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα :

Ταχυδρομείο

Racedom
Κυναιγείρου 28Α
Πάτρα, 26335, Ελλάδα

Email

info@racedom.com