Εναλλαγή Πλοήγησης
MENU
Το καλάθι μου
Κλείσιμο
  • Μενού

Σχετικά με Εμάς

Racedom About Us

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αρχή της νέας μας επιχείρησης. Μετά από 10 χρόνια επιτυχίας στην Telematica αποφασίσαμε να επεκταθούμε. Όταν ξεκινήσαμε, το όραμά μας ήταν να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες του Motorsport μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε την τεχνογνωσία για το τι ήθελαν (ή χρειάζονταν) οι πελάτες μας και πώς το ήθελαν. Όσον αφορά το τι θέλουν, συνεργαστήκαμε με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές των ΗΠΑ. Όσον αφορά το πώς το ήθελαν, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό & περίπλοκο σύστημα που υλοποίησε τον όρο "πωλήσεις Omnichannel" σε κάθε νόημα. Σήμερα πιστεύουμε ότι αυτά τα δύο τμήματα πρέπει να χωριστούν και να αρχίσουν να επικεντρώνονται στο στόχο τους.

 

Από την Telematica στη "RACEDOM". Η νέα μας εταιρία επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στην καθοδήγηση και το εμπόριο αγωνιστικών ανταλλακτικών αυτοκινήτου μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. Το όνομα "RACEDOM" προέρχεται από τις λέξεις RACE & DOMAIN και στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα "βασίλειο" για τους αγωνιζόμενους και τους λάτρεις της ταχύτητας.

 

Το όραμά μας για έναν καλύτερο «αγωνιζόμενο» κόσμο θα γίνει πραγματικότητα με την Racedom.


Ποιότητα και Πιστοποίηση

Μας ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στην αγορά. Είναι σημαντικό να υποβάλουμε τα προϊόντα μας σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών για να βεβαιωθούμε ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βεβαιωθείτε ότι η τιμή μας είναι σωστή συγκρίνοντας τα προϊόντα μας με παρόμοια προϊόντα που διατίθενται στην αγορά.